Healy

 

 

 

In mijn praktijk werk ik ook met de Healy. Dit is een klein apparaatje die vergelijkbaar is met een bioresonantie apparaat en werkt door frequenties naar het lichaam te sturen.  

Tijdens een consult kan ik dit inzetten om bijvoorbeeld chronische pijnklachten te behandelen of psychische aandoeningen. Daarnaast kan ik een analyse maken van aan welke vitamines en mineralen jij op dat moment de meeste behoefte hebt.

Ik heb het apparaat sinds januari 2020 in bezit en kan niet meer zonder. Als ik weinig energie heb zet ik een energieprogramma aan en als ik pijn heb, verkouden dreig te worden of bijv. slecht heb geslapen zet ik daar specifieke programma’s voor aan en merk heel duidelijk verschil.

Mocht je meer willen weten over de Healy of wil je hiermee worden behandeld dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Bestellen kan via deze link. Neem vooraf contact met mij op, want niet iedereen kan deze zomaar bestellen en belangrijk is ook om de juiste informatie te krijgen voor het gebruik van de Healy. Uiteraard kan ik dit geven.

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.