De Diëtist

Ik ben Carlijn van Eijk – Bijlefeld en moeder van Tom (2015), Teun (2017) en Vera (2019). Het grootste deel van mijn leven ben ik al met voeding bezig.

De inname van de juiste voedingsstoffen is ontzettend belangrijk om je zowel lichamelijk als mentaal goed te voelen. Graag help ik om samen te kijken naar wat jij nodig hebt aan vitamines, mineralen, koolhydraten, eiwitten en vetten. Als sportdiëtist vind ik het super dat door optimale voeding prestaties verbeterd kunnen worden en bijv. spiermassa opgebouwd wordt.

Orthomoleculaire voeding en suppletie is tevens mijn vakgebied. Door het aanpassen van de voeding en eventuele ondersteuning van supplementen kunnen veel aandoeningen worden voorkomen, worden verbeterd of zelfs genezen. Denk hierbij aan o.a. darmklachten, allergieën, eczeem en slaapproblemen.

Wil je een afspraak maken voor jezelf, jouw kind, of voor iemand anders dan is dit goed om te weten: 3 uur dieetadvisering zit in het basispakket. Dit gaat wel eerst van het eigen risico af. Voor kinderen is er geen eigen risico dus dit wordt volledig vergoed. Ik heb met alle zorgverzekeraars een contract.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan telefonisch of per mail contact worden opgenomen: 06-14326499, info@carlijnsvoedingsadvies.nl