Partners

Cancer care Center

Als diëtist ben ik verbonden aan Cancer care Center. Mijn ervaring is dat de inname van de juiste voedingsstoffen tijdens en na kanker kunnen bijdragen aan zowel de lichamelijke als geestelijke gezondheid. Ik vind het erg fijn om hulp te kunnen bieden. https://www.cancercarecenter.nl/nl/user/240

Vitalize

Als aanvulling op het huidige voedingspatroon kunnen sommige mensen baat hebben bij de inname van voedingssupplementen. Bijvoorbeeld adviseer ik mensen om in de herfst en de winter vitamine D capsules te nemen, aangezien de huid geen vitamine D kan aanmaken in deze periode en de kans op een tekort aan deze vitamine erg groot is. Als kwaliteitsmanager ben ik als freelancer werkzaam bij Vitalize. Hierom weet ik dat deze supplementen goede ingrediënten bevatten en veilig zijn om in te nemen.

 Voedingssupplementen met de grootste zorg samengesteld.
 Specifieke grondstofkeuzes.
 Productie volgens strenge HACCP en GMP standaarden en Europese richtlijnen.

In een aantal video’s vertel ik over bepaalde producten van Vitalize:

Verloskundigenpraktijk Vita Nova

Gezonde voeding begint als in de buik. Het is zeer belangrijk om tijdens de zwangerschap de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarnaast is het van belang om de juiste hoeveelheden te eten, zodat je goed in gewicht aankomt, maar zeker niet teveel. Tijdens het geven van borstvoeding zal er o.a. extra aandacht moeten zijn voor de inname van calcium en essentiële vetzuren. Om na de zwangerschap weer snel in vorm te komen kun je met voeding uiteraard veel behalen. Verloskundigenpraktijk Vita Nova bestaat uit een team van professionele en enthousiaste verloskundigen. Meer informatie is te vinden op www.verloskundigedenbosch.nl. Voor alle vragen over voeding rondom de zwangerschap kun je terecht bij Carlijns Voedingsadvies.

Oefentherapie Cesar Den Bosch

De oefentherapeut behandelt, begeleidt en adviseert bij (pijn)klachten en/ of stoornissen in houding en beweging in de ruimste zin. Deze problemen vinden hun oorzaak in het bewegingsapparaat, maar ook in de hiermee samenwerkende organen zoals hart en bloedvaten, longen, hersenen en zenuwen die van invloed zijn op de lichamelijke conditie.

De oefentherapeut onderscheidt zich door verder te kijken dan de klacht zelf, dat wil zeggen dat de klacht wordt geplaatst in het totaalbeeld van de houding en het bewegen van een cliënt. Meer informatie is te vinden op www.oefentherapiedenbosch.nl.

Vermelding op dietist-info, bereikbaar via: link

Vermelding op afslankhulp, bereikbaar via: link