Feel so Good

Diëtist in Oss

Carlijns Voedingsadvies heeft nu ook een praktijk in Oss.

Vanaf oktober 2023 heeft Carlijns Voedingsadvies naast de praktijk bij Fysio ’t Gilde in Gorinchem ook een praktijk in Oss. Deze is gevestigd bij sportschool Feel So Good.

Voedingsadvies in Oss

Wil je afvallen, aankomen of heb je bijvoorbeeld darmklachten, eczeem, allergieën of maagproblemen? Bij Carlijns Voedingsadvies kun je terecht met vrijwel alle klachten/problemen. Samen gaan we kijken naar wat jouw huidige voedingsinname is, maar daarnaast kijken we ook verder naar onder andere jouw werk en lichaamsbeweging. Aan de hand van deze gegevens wordt een persoonlijk en passend voedingsadvies gegeven.

Sportdiëtist

Ben je op zoek naar een sportdiëtist om jouw lichaam meer in balans te brengen en/of om prestaties te verbeteren? Ben je lid van de sportschool dan kan voor of na het sporten een afspraak worden gepland. Als je geen lid bent, kun je ook zeker bij mij terecht in het pand van Feel So Good.

Kinderdiëtist in Oss

Er zijn in Nederland steeds meer kinderen met overgewicht, ondergewicht, allergieën, darmklachten maar ook mentale klachten komen erg vaak voor.

Voeding heeft op zowel fysiek als mentaal gebied veel invloed. Samen met jouw kind gaan we kijken wat mogelijk is qua aanpassingen in het eet- en drinkpatroon. Er zullen geen producten worden geadviseerd die jouw kind niet wil eten. Ook zal er nooit een streng dieet worden voorgeschreven.

Vaak kan een kinderdiëtist met kleine aanpassingen in de voeding al veel bereiken.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken in Oss of in Gorinchem? Fijn als je belt, mailt of een app stuurt en daarbij wilt laten weten wat de gewenste locatie is. Parkeren kan gratis voor de deur. Tot snel!